Disc Profilanalyse

Hvad er DiSC?

DiSC er et stærkt person profil analyse-værktøj, som er let at forstå og samtidig en enkel metode til at forstå menneskers handlemønstre.

DiSC er en velunderbygget beskrivelse af menneskers adfærd, som blev beskrevet første gang i 1920′ erne, af William Moulton Marston, der var interesseret i almindelige og normale menneskers følelser og adfærd i deres samspil med verden omkring dem.

DiSC beskriver et menneskes psykologiske drivkræfter og forklarer, hvorfor vi handler, som vi gør i forskellige situationer.

De 4 områder som DiSC måler, er:
Dominans
Social indflydelse
Stabilitet
Competence

Hvordan foregår det?

DiSC er ikke en test, men en analyse af dine adfærdsmønstre. Du svarer på 96 spørgsmål med 24 rækker á 4 spørgsmål. Det tager ca. 10 minutters at svare på spørgsmålene. Efterfølgende får du en individuel og personlig tilbagemelding fra vores certificerede DiSC-konsulent. Det hele tager i alt ca. 1½ time. Resultatet vises ikke til andre uden din tilladelse.

Hvad kan man opnå med DiSC Person Profil?

DiSC person profilanalysen og tilbagemeldingen giver et indgående kendskab til – og bevidsthed om- stærke sider, svagheder og interesser.

DiSC person profil analysen giver mulighed for at anvende indsigten til støtte ved f.eks. konfliktløsning.

DiSC person profil analysen er et godt værktøj til at forbedre kvaliteten af relationer, dialog og samspil mellem mennesker.

Hvem kan få udbytte af DiSC Person Profil?

DiSC kan med fordel anvendes af enkeltpersoner eller grupper, der ønsker en større indsigt i egne og andres grundlæggende forskelligheder og handlemåder.

Denne selvindsigt forøger vores muligheder for at fungere godt sammen med andre, for med øget selvindsigt kommer også en øget indsigt i andre. I stedet for at dømme andre, lærer vi at forstå dem.

En DiSC person profilanalyse kan anvendes til coaching, rekruttering, medarbejderudvikling, teamdannelse, karriereudvikling, samarbejdstræning og personlig udvikling.

Hvad koster det?

Vi laver gerne en profil for enkelte personer ligesom hvis I er flere/en gruppe, så ring til os, så finder vi en fornuftig pris.