Medarbejdere

Niels Ammitzbøll

Niels Ammitzbøll

Erhvervskonsulent
(+45) 2049 5156
na@jobeast.dk

Niels har tidligere haft egen forretning med henholdsvis møbler og tæpper. Niels har også arbejdet og rejst meget i udlandet og tillige er Niels uddannet International/ Interkulturel socialrådgiver fra 2002. I de senere år har Niels arbejdet i flere kommuner, både som socialrådgiver, erhvervskonsulent, gruppeleder og sektionschef. Niels har også arbejdet som erhvervschef på et kursuscenter. Niels har et meget stort netværk. som benyttes flittigt i forbindelse med at skabe kontakt i erhvervslivet for borgere tilknyttet Jobøst.

Morten Endahl

Morten Endahl

Erhvervskonsulent
(+45) 4116 8222
me@jobeast.dk

Morten er klassens nye dreng. Han har en fortid som sælger, selvstændig bilklargøring, bedemand, elektrikerarbejdsmand, virksomhedskonsulent i jobcenter og som leder af Youturn, et EU- støttet projekt for resourcesvage unge i Ringsted. Morten er desuden uddannet systemisk coach. Morten har et stort netværk inden for mange brancher i det private på det meste af sjælland. Et netværk der også plejes på golfbanen. Morten er familiemenneske og bruger sin fritid på børnenes sport, han løber og cykler med sin kone og har danset standard og latindans i 15 år.

Maria Louise Bang

Maria Louise Bang

Rekrutteringskonsulent

Uddannet cand.ling.merc. med speciale i HR fra CBS, 2015.

Har været selvstændig HR - og kommunikationskonsulent for små og mellemstore virksomheder, og har specialiseret sig i matching af mennesker og virksomheder. Har bla. erfaring med rekruttering indenfor tekstilbranchen, startups og landbruget.

Holder meget af frivilligt arbejde og har været Ungerådgiver hos girltalk.dk, SoMekonsulent hos Børns Voksenvenner og HR-konsulent hos Red Barnet Hovedstanden.

Peter Juel Andersen

Peter Juel Andersen

Erhvervskonsulent
(+45) 2036 9030
peter@jobeast.dk

Peter har en håndværksbaggrund, ingeniør og HD.
Har en baggrund som direktør i større internationale virksomheder.
Peter har været selvstændig i næsten 15 år og arbejdet med rekruttering og uddannelse.
Har udviklet kurser som er godkendt af Professionshøjskolen og Københavns Erhvervs Akademi.
Har speciale i ledige akademikere og er placeret i Advisory Board for Akademikernes A-kasse.

Michael Møller Jensen

Michael Møller Jensen

Erhvervskonsulent

Michael har været ansat i en række store private virksomheder med internationale opgaver som har givet en god indsigt og forståelse for andre kulturer.
Michael har en uddannelse som økonom og har gennem mange år haft en tæt kontakt til store og mindre virksomheder på Sjælland.
Michael har meget fokus på at finde det rette job til den enkelte borger. Michael er som person glad og meget ordholden i sit virke.

Tina Lundquist

Tina Lundquist

Erhvervskonsulent
(+45) 4059 1673
tina@jobeast.dk