Samarbejdspartnere

Når du som virksomhed står og skal finde den helt rigtige medarbejder til fleksarbejde, står vi klar som din kompetente samarbejdspartner til at bistå dig med at vælge den helt rigtige. Vi fungerer som samarbejdspartner både for kommuner og fleksjobbere og til rekruttering hos virksomheder.

Fordi rekruttering både kan være en ressource- og tidskrævende proces, står vi for rekruttering på alle niveauer, lige fra annoncering til håndtering af ansøgere og udvælgelse. Vi har mere end 8 års erfaring med rekruttering, og vores skarpsindede konsulenter har en bred virksomhedsportefølje bag sig. Således er de klar på enhver udfordring og effektive til hurtigt at finde frem til den rette kandidat til jeres behov. På den måde kan I fokusere på jeres kernekompetencer og være sikre på, at I finder den helt rette medarbejder til jeres virksomhed.

Hos Jobøst har vi et konstruktivt samarbejde med flere kommuner på Sjælland. Det gør, at vi har en solid emnebank med kompetente kandidater, som vi har et mere dybdegående kendskab til. 

De er alle blevet interviewet og testet, således at vi allerede kender deres personlige profil og kompetencer på forhånd. På den måde kan vi hurtigt finde frem til det bedste match til din virksomhed. Vi håndplukker egnede kandidater, som vi fører igennem samtale og tester på den ønskede vis. Endelig får I et udvalg af 2-4 kandidater, hvor I selv kan vælge, hvem der skal ansættes. Vi kommer naturligvis ud på et opfølgende besøg for at sikre os, at alt lever op til jeres forventninger.

Er I interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer?
Kontakt os her

Brøndby Kommune

  • Dagpenge
  • Fleksjob

Hvidovre Kommune

  • Fleksjob

Frederiksberg Kommune

  • Fleksjob

Tårnby/Dragør Kommuner

  • Fleksjob

Hillerød

  • Fleksjob

Ballerup

  • Fleksjob