Jobøst – Vejen til nye muligheder

JobØst er en konsulent og rådgivningsvirksomhed inden for beskæftigelsesområdet. Vi beskæftiger os både med forsikrede og ikke forsikrede ledige. JobØst har eksisteret i mere end 18 år og opnået store resultater.

Vi er 7 erfarne konsulenter der i årevis har arbejdet med jobsøgning, afklaring, kursusafholdelse, aktiveringsprojekter og har hjulpet 1000-vis af ledige i enten job, fleksjob eller i praktik, som har ført til varigt job.

Vi har til formål at få enderne til at mødes mellem virksomhed og den ledige. Derfor bruger vi vores store viden og erfaring om arbejdsmarkedet, dets behov og den lediges kompetencer og kvalifikationer.

Vi arbejder med de fleste aspekter i beskæftigelsesindsatsen.

Målet er korteste vej til job – ved at hjælpe hver eneste borger med at finde selvtillid og muligheder i et varigt og tilfredsstillende arbejdsliv.
Vi afdækker barrierer gennem kvalificerede samtaler og ser på muligheder fremfor begrænsninger når vi hjælper ledige i job.

Det er med fokus på muligheder for den enkelte der skal bringe den ledige ud og være selvforsørgende, og vi er gode til at afdække eventuelle barrierer og vende dem til noget positivt.